Ratommerweg 10, 6045 EZ Roermond
info@entolyne.nl - Offerte aanvragen
BEL ONS NU!
06 27 65 24 26

 

KAD is hét landelijke Kennis- en Adviescentrum op het gebied van Dierplaagbeheersing en milieubescherming. Zij bieden informatie, opleidingen, advies en onderzoek aan op het gebied van de preventie en bestrijding van plaagdieren. Het KAD is een onafhankelijke stichting die, door kennisoverdracht, meer bewustwording creëren over plaagdieren en hun aanwezigheid, en stelt daarbij preventie van plaagdieren centraal.

 

 

“Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie (EVM) is een volledig onafhankelijk instituut. Dit exameninstituut is in 1999 in het leven geroepen om de plaagdierbestrijder te examineren voor het wettelijk verplichte bewijs van vakbekwaamheid “Beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen”.
Bron: www.evm-examen.nl

 

 

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een allround programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd in Nederland. Het doel van VCA is om veiliger te werken en hierdoor het aantal ongevallen te verminderen.